Race Schedule

Race Schedule

Thursday, May 1, 2014 
12:30 pm – 5:20 pm Promoter Test Day
5:00 pm – 7:00 pm Chamber Mixer/GT3 Autograph Session

Friday, May 2, 2014 
 8:00 am – 8:30 am Practice #1 – MAZDA MX-5 CUP 
 8:40 am – 9:20 am PRACTICE #1 – LBST 
 9:35 am – 10:20 am PRACTICE #1 – CTSC 
10:35 am – 11:05 am PRACTICE #1 – GT3 CUP 
11:15 am – 11:45 am Practice #2 – MAZDA MX-5 CUP 
12:00 pm – 12:40 pm PRACTICE #2 – LBST 
12:40 pm – 1:40 pm Lunch 
12:50 pm – 1:15 pm Corvette Corral Parade Lap 
 1:15 pm – 1:25 pm Track VIP laps 
 1:40 pm – 2:25 pm PRACTICE #2 – CTSC 
 2:40 pm – 3:20 pm PRACTICE #2 – GT3 CUP 
 3:30 pm – 4:00 pm Qualifying – MAZDA MX-5 CUP 
 4:10 pm – 4:25 pm QUALIFYING – CTSC ST 
 4:40 pm – 4:55 pm QUALIFYING – CTSC GS 
 5:10 pm – 5:40 pm QUALIFYING – LBST 
 5:45 pm – 6:30 pm Race #1 – MAZDA MX-5 CUP – 45 Minutes 
 
Saturday, May 3, 2014 
 8:00 am – 8:45 am Race #2 – MAZDA MX-5 CUP – 45 Minutes 
 9:00 am – 9:20 am QUALIFYING – GT3 CUP 
 9:35 am – 10:35 am Practice #1 – TUDOR Championship (All Classes) 
10:50 am – 11:40 am RACE #1 – LBST – 40 MINUTES 
11:40 am – 12:30 pm Lunch 
11:00 am – 11:45 am Autograph Session – TUDOR Championship at Team Transporters 
11:45 am – 12:30 pm PRE-RACE FAN WALK PIT LANE – CTSC 
11:50 am – 12:10 pm Porsche Corral Parade Laps 
12:00 pm – 12:30pm Mazda MX-5 Cup Autograph Session 
12:10 pm – 12:30 pm IMSA Hot Lap Experience (by invitation only) 
12:30 pm – 12:45 pm PRE-RACE – RECON / FORMATION LAPS – CTSC 
12:45 pm – 3:15 pm RACE – CTSC – 150 MINUTES 
 3:45 pm – 4:45 pm Practice #2 – TUDOR Championship (All Classes) 
 4:55 pm – 5:10 pm Qualifying – TUDOR Championship (GTD) 
 5:15 pm – 5:30 pm Qualifying – TUDOR Championship (GTLM) 
 5:40 pm – 5:55 pm Qualifying – TUDOR Championship (PC) 
 6:00 pm – 6:15 pm Qualifying – TUDOR Championship (P) 
 
Sunday, May 4, 2014 
 8:00 am – 8:20 am Warm Up – TUDOR Championship (All Classes) 
 8:25 am -8:45 am IMSA Hot Lap Experience (by invitation only) 
 8:50 am – 9:00 am PRE-RACE – GT3 CUP 
 9:00 am – 9:45 am RACE #1 – GT3 CUP – 45 MINUTES 
 9:55 am – 10:15 am Recon Lap / Pre-Race Activities / IMSA Hot Lap Experience / Formation Laps 
10:15 am – 12:15 pm Grand Prix of Monterey Race for the TUDOR United SportsCar Championship PC/GTD (Round 4) – 2 Hrs 
12:40 pm – 1:30 pm RACE #2 – LBST – 50 MINUTES 
 1:45 pm – 2:45 pm Recon Lap / Pre-Race Activities / Open Grid – Fan Walk / IMSA Hot Lap Experience / Formation Laps 
 2:45 pm – 4:45 pm Grand Prix of Monterey Race for the TUDOR United SportsCar Championship P/GTLM (Round 4) – 2 Hrs 
 5:05 pm – 5:15 pm PRE-RACE – GT3 CUP 
 5:15 pm – 6:00 pm RACE #2 – GT3 CUP – 45 MINUTES

TIME CERTAIN SCHEDULE – All sessions, except as noted, to start and finish on-schedule.

SCHEDULE SUBJECT TO CHANGE

Commands