web stats analysis Schedule - Mazda Raceway Laguna Seca

Schedule

American Le Mans Series Monterey Presented by Patron

May 21 – 23, 2010

Friday, May 21

8:00 am – 8:20 am Practice – Playboy Mazda MX-5 Cup
8:30 am – 9:00 am Practice – Star Mazda Championship presented by Goodyear
9:10 am – 9:40 am Practice – Cooper Tires Prototype Lites Championship
9:50 am – 10:50 am Practice – American Le Mans Series presented by Tequila Patrón (All Classes)
11:00 am – 11:30 am Practice – Patrón GT3 Challenge by Yokohama
11:40 am – 12:10 pm Practice – USF2000 National Championship Powered By Mazda
12:10 pm – 1:00 pm Lunch
12:15 pm – 12:40 pm Corvette Parade Lap
1:00 pm – 1:30 pm Practice – Star Mazda Championship presented by Goodyear
1:40 pm – 2:10 pm Qualifying – Cooper Tires Prototype Lites Championship
2:20 pm – 3:20 pm Practice – American Le Mans Series presented by Tequila Patrón (All Classes)
3:30 pm – 3:50 pm Qualifying – American Le Mans Series (GT/GTC)
3:55 pm – 4:15 pm Qualifying – American Le Mans Series (LMP/LMPC)
4:25 pm – 4:55 pm Qualifying – Patrón GT3 Challenge by Yokohama
5:05 pm – 5:35 pm Practice – USF2000 National Championship Powered By Mazda
5:45 pm – 6:05 pm Practice – Playboy Mazda MX-5 Cup

 

Saturday, May 22

8:00 am – 8:30 am Qualifying – Playboy Mazda MX-5 Cup
8:40 am – 9:10 am Qualifying – USF2000 National Championship Powered By Mazda
9:20 am – 10:05 am Qualifying -Star Mazda Championship presented by Goodyear
10:15 am – 10:35 am Warm Up – American Le Mans Series presented by Tequila Patrón (All Classes)
10:45 am – 11:00 am Pre-Race for Patrón GT3 Challenge by Yokohama
11:00 am – 11:45 am Race #1: Patrón GT3 Challenge by Yokohama – 45 Minutes
11:45 am – 12:45 pm Lunch
11:50 am – 12:15 pm Porscheplatz Parade Lap
12:45 pm – 1:15 pm Race #1: Cooper Tires Prototype Lites Championship – 30 Minutes
1:30 pm – 1:50 pm American Le Mans presented by Tequila Patrón Recon Laps
1:55 pm – 2:30 pm American Le Mans Series presented by Tequila Patrón Pre-Race Activities / Vitesse Rides
2:30 pm – 8:30 pm Race: American Le Mans Monterey presented by Patrón Round (3) – 6 hours

 

Sunday, May 23

8:30 am – 9:00 am VIP Pace Car Rides
9:15 am – 10:00 am RACE – Star Mazda Championship Presented by Goodyear – 45 Minutes
10:15 am – 10:45 am Race #1 – USF2000 National Championship Powered By Mazda – 30 Minutes
11:00 am – 12:15 pm Race #2 – Cooper Tires Prototype Lites Championship – 75 Minutes
12:15 pm – 1:15 pm Lunch
1:15 pm – 1:30 pm Pre-Race for Patron GT3 Challenge by Yokohama
1:30 pm – 2:15 pm Race #2 – Patrón GT3 Challenge by Yokohama – 45 Minutes
2:30 pm – 3:00 pm Race #2 – USF2000 National Championship Powered By Mazda – 30 Minutes
3:15 pm – 4:00 pm Race – Playboy Mazda MX-5 Cup – 45 minutes

mazdaraceway.com

Next Post

Mazda Raceway Laguna

Mon May 11 , 2020